Cursussen

Bent u vrijwilliger in Ridderkerk en wilt u zich verder verdiepen en ontwikkelen in onderwerpen die u in uw vrijwilligerswerk tegenkomt? Of wilt u zich voorbereiden op vrijwilligerswerk? Doe dan mee met cursussen, trainingen of workshops van Ridderkerkse (vrijwilligers)organisaties. Het laatste aanbod vindt u op deze pagina.

Heeft u interesse in een cursus die u niet terugvindt in het aanbod op deze pagina? Laat het ons weten via vrijwilligersacademie@facetridderkerk.nl.

Training Herkennen van - en omgaan met Dementie voor vrijwil...

Training Herkennen van - en omgaan met Dementie voor vrijwilligers in Ridderkerk op 7 februari 2023

07-02-2023 om 13:30
Kantoor Facet Ridderkerk

'Interactieve bijeenkomst’ over Sociale Veiligheid

Bij ons gebeurt dat niet…. en andere sprookjes
Pesten, (seksuele) intimidatie, agressie en discriminatie: grensoverschrijdend gedrag komt helaas overal voor, ook binnen vrijwilligersorganisaties.
07-02-2023 om 19:30
Wijkcentrum West

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou?’

Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn, wat er bij komt kijken en wat er bij jou past?

13-02-2023 om 10:00
Kantoor Facet Ridderkerk

Bekijk info
Klik hier om afgelopen cursussen te bekijken